Tammy blev udsat for sexchikane af tandlægen, som dræbte Cecil: Nu taler hun ud

Tandlægen Walter Palmer fik nærmest hele verden på nakken, da han lokkede 'Zimbawes stolthed’, løven Cecil, ud af sit naturreservat og skød den med bue og pil.

Men det er ikke første gang, han forarger, hvis man skal tro en af hans tidligere ansatte på klinikken.

Læs også: Tandlæge betalte 330.000 for at skyde løven Cecil: Her er hans forklaring

Nu fortæller tandlægens tidligere assistent, hvordan han udsatte hende for sexchikane, da de arbejdede sammen, skriver Daily Mail.

34-årige Tammy Brevik står frem til avisen og fortæller, hvordan den gifte mand kom med upassende bemærkninger og befamlede hendes bryster, numse og skridt i 2005.

- Det er utroligt, så stort det her er blevet. ‘Karma is a bitch’, udtaler hun om den respons, hendes tidligere chef har fået efter løvedrabet.

Læs også: Top 10: Her er dyrene, der slår flest mennesker ihjel

Tammy Brevik arbejdede for Walter Palmer fra 1999 og indtil hun blev fyret i 2005 - efter eget udsagn fordi hun gik til en advokat med sine anklager. Hun fortæller, at hun blev fyret samme dag, som advokaten kontaktede hendes chef.

Walter Palmer benægtede at have udsat sin assistent for sexchikane, men gik med til at betale hende en godtgørelse på 127.500 dollars.

Tammy Brevik skrev under på en tavshedsklausul, men da Daily Mail konfronterede hende med søgsmålet, bekræftede hun sin identitet.

- Jeg har kun kontakt med et par af folkene (de tidligere kollegaer, red.), og ingen af dem har lyst til at være en del af det her. De vil ikke være en del af den, han er blevet. Mine advokater har faktisk allerede sagt, at jeg ikke må udtale mig, siger Tammy Brevik, der ikke taler med sin tidligere chef, ligesom hun ikke ved, hvor han er.

- Det her er stort, er det ikke? Det er utroligt, så stort det her er blevet. ‘Karma is a bitch' - det er alt, hvad jeg har at sige.

Walter Palmer skjuler sig for offentligheden og ønsker ikke at tale om sagen.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip