Tandlægen fra helvede: Forældre står i kø for at banke ham

En tandlæge i Florida bliver lige nu beskyldt for at mishandle sine patienter, heriblandt en hel del børn, der har lagt sig i tandlægestolen.

Howard S. Schneider, som tandlægen hedder, beskyldes blandt andet for at lave mildest talt unødige indgreb på patienterne med henblik på at tjene ekstra på patienternes lidelser.

Indgrebene er så voldsomme, at flere børn, der har været i hans hænder, forklarer, at han har taget kvælertag på dem og holdt dem nede i stolen, mens de forsøgte at skrige om hjælp.

Læs også: Stor diskussion i Norge: Forældrene dropper flour til deres børn

En af de forfærdede forældre, der har oplevet Schneider tæt på, er Brandi Motley, beretter WJXT. Hun forsøger nu at sætte fokus på at stoppe al dårlig tandlægepraksis. Hendes historie går verden rundt på de sociale medier, efter at hun uploadede hendes fortælling på facebook:

Brandis seksårige datter, Bri’el, skulle have hevet en enkelt tand ud, og de besøgte derfor klinikken sammen.

- Her forklarede Schneiders tandlægeassistent, at det var bedst for ens barn, hvis jeg som forældre ikke gik med ind til tandlægen. At børnene opførte sig bedre, når forældrene ikke var med, fortæller Brandi Motley til WJXT.

Derfor sad moderen i venteværelset i tre timer, før hun begyndte at blive alvorligt bekymret. Da assistenten kom ud, sagde hun til mor Brandi, at der var sket ”noget”.

- Min datter hyperventilerede, hun havde mærker og blod over det hele, forklarer Brandi Motley videre.

Læs også: Undersøgelse; Colgate lavede uetisk forsøg på børn

De skyndte sig derfor ud for at komme på skadestuen, men da datteren tog vatten, der skulle standse blødningen, ud af sin mund, så Brandi, at alle tænderne i formunden manglede.

I stedet for én tand, havde doktor Schneider fjernet syv tænder. Bri’el forklarede senere, at tandlægen havde slået hende og taget kvælertag.

Politiet ville ikke tage imod anmeldelsen fra moderen, men henviste til statsadvokaten. Efter at Brandi skrev om hændelsen på facebook, begyndte mange forældre dog at skrive om lignende oplevelser med samme tandlæge.

Læs også: Sådan tackler du din tandlægeskræk

Efter tre ugers protester foran hans konsultation, hvor mindst en af forældrene har forsøgt at overfalde tandlægen, og meget negativ omtale via de sociale medier og pressen, har den 78-årige Schneider omsider ”frivilligt” sagt sin stilling og praksis op. Kampen mod de dårlige tandlæger fortsætter dog, forsikrer moderen.

Vi advarer mod stærke billeder og lyd i videoen nedenfor, der starter med en skjult optagelse, en mor optog, da hendes søn lå i stolen hos den omtalte tandlæge.
 

MSNewsNow.com - Jackson, MS

Dagens Gossip