Tanja Marek forlader Vamdrup Ugeblad

Redaktør og leder af Vamdrup Ugeblads redaktion og Vamdrup.dk, Tanja Marek, har mandag opsagt sin stilling med virkning pr. 31. marts, skriver Vamdrup Netavis.

Meddelelsen om opsigelsen har Vamdrup Handelsforenings medlemmer modtaget i en mail fra formanden, Per Tonnesen.  Det er Vamdrup Handelsforening der står som ejer og udgiver af både Vamdrup Ugeblad og Vamdrup.dk.

Vamdrup Netavis erfarer, at Tanja Marek opsiger sig stilling, blandt andet fordi handelsforeningens bestyrelse har afslået oplæg fra hende om en fremtidig timefordeling på bladet mellem hende selv og en nyansat journalist på deltid og en nyansat annonceagent ligeledes på deltid.

Netavisen erfarer endvidere, at Tanja Marek, i kølvandet af Per Tonnesens meddelelse om den noget overraskende opsigelse, efterfølgende personligt har valgt at udsende en mail til samtlige af handelsforeningens medlemmer, hvori hun nøjere begrunder sin beslutning om at forlade ugebladet og handelsforeninger ved udgangen af marts.

Per Tonnesen bekræfter mandag aften over for Netavisen, at Tanja Marek har opsagt sin stilling:

- Jeg beklager opsigelsen, men tager den naturligvis til efterretning. Bestyrelsen arbejder nu på at finde en løsning på problemet. Mere er der jo ikke i øjeblikket at sige om den sag, lyder det fra Per Tonnesen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip