Tankpasser slæbt efter benzintyves bil i Sorø

Et benzintyveri i Sorø udviklede sig onsdag aften dramatisk, da tankpasseren forsøgte at forhindre tyveriet. Tankpasseren på Shell-tanken på Alleen i Sorø bemærkede klokken 19.48 to mænd i en bil, som tankede benzin, og det virkede som om, de ikke havde tænkt sig at betale for benzinen.

Da de satte sig ind i bilen, løb den 38-årige kvindelige tankpasseren ud og konfronterede dem. Hun stak overkroppen ind ad det åbne vindue i førersiden for at få fat i bilnøglen, men føreren gav sig til at bakke, og for at ryste tankpasseren af sig accelererede han kraftigt.

Med tankpasseren stadig hængende ud ad vinduet ramte benzintyven en anden bil, der holdt på Hauchsvej, og kørte med fuld kraft ind i en lygtepæl for derefter at ende i en have på Alleen.

De to mænd stak af til fods, men på grund af vidneforklaringer blev de anholdt klokken 20.36 på Banevej.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at der var tale om en 22-årig mand fra Valby og en 23-årig mand fra Malmø. De blev begge sigtet for særligt farligt røveri og for at forvolde fare for liv eller førlighed.

Den 22-årige, der sad bag rattet, er også sigtet for kørsel i påvirket tilstand, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for tyveri af nummerplader. Det overvejes i øjeblikket, om de to sigtede skal fremstilles i grundlovsforhør.

Den 38-årige tankpasser blev kørt til behandling på Slagelse sygehus for overfladiske knubs.

 

Dagens Gossip