Tatoveret mand skifter navn til 'King of Ink': Nu kan han ikke få et pas

Med 90 procent af kroppen dækket af tatoveringer, er den 34-årige mand Englands mest tatoverede. Tidligere hed han Mathew Whelan, men nu har han skiftet navn til den knap så mundrettet King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite - ja du læste rigtigt.

Manden fra Birmingham, der bare kalder sig Body Art til daglig, er nemlig blevet nægtet at få sit pas fornyet, da myndighederne ikke vil godkende hans usædvanlige navn.

LÆS OGSÅ: Dating: Vi afskrækkes ikke af en tatoveret date 

Nu har den 34-årige Bady Art fået tilbudt i job i udlandet, men uden pas kan han ikke rejse nogen steder. Han mener, at myndighederne krænker hans menneskerettigheder ved at kræve at hans tidligere navn i passet.

Baby Art har skiftet navn to gange, og hans nye unikke navn står da også på hans kørekort. Men derfor har han alligevel netop fået afslag på et pas med navnet King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite.

- De siger, de ønsker mere dokumentation for, at jeg hedder det. Men jeg har allerede sendt dem mit kørekort, og et lånebrev fra banken. Det krænker mine menneskerettigheder, når de kræver mit fødenavn i passet, for det er ikke mit navn mere, siger den 34-årige mand til Daily Mail.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Han har nu sendt en klage til paskontoret, og han får opbakning fra det lokale parlamentsmedlem, som nu vil gå ind i sagen. 

Se video og billeder af King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite her under: 

Dagens Gossip