Taxachauffør slår alarm: Bendtner gned skridtet op ad ruden

En mærkbart beruset Nicklas Bendtner opførte sig så truende over for en 47-årig taxachauffør på Nørrebro tirsdag aften, at han måtte slå alarm, skriver BT.

Dermed er den omdiskuterede danske landsholdsangriber igen havnet i avisspalterne for andet end sit talent på en fodboldbane.

Episoden fandt sted, da taxachaufføren hentede 26-årige Bendtner og tre andre yngre mænd ved Nørrebro Bryghus, der havde vist Champions League-fodbold samme aften.

En af mændene medbragte en cykel, som chaufføren satte bag på bilen. Da han igen steg ind i sin taxa, så han, at taxaradioen var sparket løs, og at en cd-taske var blevet taget.

- Da jeg beder om at få den igen, flipper Bendtner helt ud, siger han til BT.

- Han siger, at hvis han ikke var så kendt, så havde han smadret mig, og kalder mig "dit lille, tykke svin", fortsætter den anonyme chauffør.

Det endte med, at passagerne forlod taxaen, men Bendtner indhenter bilen og råber, mens han "gnider sit underliv mod ruden", skriver avisen. Kammeraterne fik dog Bendtner væk, men chaufføren fortæller, at han både nåede at ringe til sin central og til 112.

Amager-Øbro Taxis direktør Thomas Petersen siger til BT, at centralen modtog et opkald fra chaufføren og opfordrede ham til at ringe til politiet. Direktøren mener dog ikke, at der er tale om et egentligt overfald.

Nicklas Bendtner har ifølge sin talskvinde ingen kommentarer til taxa-episoden, skriver BT.

Tidligere på måneden fortalte Bendtner i et interview med Jyllands-Posten, at han er godt træt af sit image som en ballademager.

Han erkendte, at situationen omkring sin spirituskørsel i indre København var forkert, men derudover havde Bendtner ingen fortrydelser.

- Af alt det, jeg bliver sat i forbindelse med, har jeg kun gjort én ting forkert. Det var det i København.

- Alligevel er jeg stille og rolig blevet gjort til, at folk tror, at jeg er psykopat, sagde Bendtner til avisen.

/ritzau/

Dagens Gossip