Taxachaufføren Shakiha havde aldrig besøgt en forlystelsespark - det kunne Liam ikke acceptere

Som taxachauffør må man højst sandsynligt høre mange gode historier i løbet af en arbejdsdag. Men har du nogensinde vendt fokus den anden vej og lyttet til din chaufførs historie?

Det gjorde Liam Murphy - og det endte med at blive en fantastisk oplevelse for dem begge.

Irske Liam Murphy flyttede til De Forenede Arabiske Emirater for at arbejde, men valgte på en fridag at tage til forlystelsesparken Ferrari World Theme Park i Abu Dhabi.

På den to timer lange taxatur faldt han i snak med chaufføren Shakiha, som viste sig aldrig at have besøgt en forlystelsespark.

Det kunne Liam Murphy ikke have siddende på sig, så han endte med at betale for, at hans nyeste bekendtskab kunne få den oplevelse med.

Takket være kameraer i de forskellige forlystelser blev makkerparrets tur foreviget, og det ser ud som om, at det blev en dag, som ingen af dem vil glemme foreløbig - selvom Shakiha blev lidt dårlig af rutsjebanerne.

Liam Murphy fortæller Buzzfeed, at Shakiha var en fantastisk ledsager, og takkede ham for dejligt selskab ved at give en pizza på vej hjem.

Shakihas familie bor i Indien, så de penge, han tjener som taxachauffør, bliver sendt hjem til dem. Det betyder, at Shakiha kun har de mennesker, han møder gennem sit job, at tale med.

Derfor er det rart, at der findes mennesker som Liam Murphy. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip