Taylor Swift og Lisa Kudrow synger ‘Smelly Cat’ på scenen, og det er perfekt

Det amerikanske popfænomen Taylor Swift er for tiden en travl dame, da hun er midt i verdensturneen til hit-albummet '1989'.

Den 25-årige sangerinde er dog ikke ensom på de globale landeveje. Hun har indtil videre haft navne som Alanis Morissette, Mary J. Blige og Beck med oppe på scenen, hvor de kendte gæster har sunget duet med Taylor Swift.

I går blev der skrevet endnu et navne på listen over de kendte gæsteoptrædener, da Taylor Swift under koncerten i Stables Centre i Los Angeles inviterede ingen andre end Lisa Kudrow - hende, der er kendt for rollen som Phoebe i tv-serien 'Venner' - op på scenen.

De to skulle selvfølgelig synge 'Smelly Cat', der oprindeligt blev sunget af Phoebe i den verdenskendte komedieserie og som nu også kan skrives på Taylor Swifts liste over repetorire  - en liste, der blandt  andet tæller stærke numre som 'Bad Blood' og 'Shake It Off'.

Læs også: Musikalske megastjerner fortsætter fejden

Taylor Swift spillede i alt fem udsolgte koncerter i Stables Centre, og udover Lisa Kudrow har Selena Gomez og Justin Timberlake været med oppe og synge duet på scenen.

Sdstnævnte delte mega-hittet 'Mirrors' med den unge popstjerne. 

Se Lisa Kudrow og Taylor Swift synge 'Smelly Cat' her: 

Se det oprindelige klip fra 'Venner' her: 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip