Taylor Swift slikker sårene efter kærestebrud

Skrevet af admin

16/06/2016

Mest læste i dag

Tusinder af fans var i chok, da flere medier kunne fortælle, at Taylor Swift og Calvin Harris havde kastet håndklædet i ringen og afsluttet deres forhold.

Men 26-årige Taylor Swift har ikke brugt lang tid på at sørge over sit forliste parforhold.

To uger efter bruddet med den skotske dj, kan det britiske medie The Sun nu afsløre romantiske billeder af den amerikanske popsangerinde med en ny mand.

Og det er ikke en hvilken som helst mand, Taylor Swift ses sammen med. Sangerindens nyeste flirt er ingen ringere end Tom Hiddleston, der senest har medvirket i tv-serien "Natportien".

Billederne viser, hvordan turtelduerne deler hede øjeblikke på stranden i Watch Hill i Rhode Island, hvor "Shake It Off"-artisten har en bolig.

Man kan blandt andet se de to kendisser kysse og omfavne hinanden, mens de hånd i hånd betragter den smukke havudsigt.

Rygterne om en affære mellem Taylor Swift og den 35-årige britiske skuespiller Tom Hiddleston startede allerede for en måned siden, mens "22"-sangerinden stadig var i et forhold med Calvin Harris.

Taylor Swift og Tom Hiddleston blev filmet til The Met Gala, hvor de to kendisser morede sig gevaldigt og dansede vildt til tonerne af velgørenhedsfestens bragende musik, og deres gode kemi blev tydelig for de fleste.

Se billederne og videoen fra The Met Gala hos The Sun her:

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/1290205/the-steamy-pictures-that-reveal-taylor-swift-and-tom-hiddlestons-secret-romance-to-the-world/

/ritzau/FOKUS