Taylor Swift uvenner med sine nye naboer

Det er kun et par måneder siden, Taylor Swift købte hus i Rhode Island, men hun er allerede blevet uvenner med sine naboer. De er fortørnede over den hårde linie, sangerindens sikkerhedsfolk anlægger.

Countrypopstjernens kæmpepalæ ligger ud til vandet i landsbyen Watch Hill og der hører et stykke privat strand til ejendommen. Det mener Swift giver hende ret til at forhindre folk i at svømme ud for hendes villa eller bare nærme sig skellet ude i vandet og det mener naboerne er at gå alt for vidt.

Swifts sikkerhedsvagter patruljerer imidlertid uanfægtet på de offentige stier, der fører ned til vandet og holder folk væk med hård hånd. For et par uger siden fik de også en ung mand anholdt under en aftensvømmetur, hvor han uforvarende kom ind i sangerindens del af Atlanterhavet. Dertil kommer, at børnene fra den lokale grundejerforenings strandrensningsteam fornylig fik marchordre, da de ville fjerne affald fra Swifts område.

Denne fremfærd har fået flere af sangstjernens nye naboer til at lufte deres frustration på Twitter, men der er tilsyneladende en opblødning på vej i sagen om strandrensning.
East Beach Association skriver, at der åbenbart var knas med kommunikationen og lover, at »parterne tager sig af sagen, så lignende konflikter undgås i fremtiden«.

Swift købte sin kæmpevilla kontant. Den 23-årige superstjerne lagde 17 millioner dollars på bordet, cirka 96 millioner kroner.

Dagens Gossip