TDC ansætter hollænder som ny YouSee-direktør

Tv- og kabelselskabet YouSee får snart ny topchef. TDC meddeler, at man har ansat 41-årige Jaap Postman som ny administrerende direktør.

Hollænderen, der har gjort karriere i teleselskabet KPN i hjemlandet, tiltræder 10. maj.

- Jeg er utroligt glad for, at det er lykkes os at få Jaap Postma med om bord. Jeg er overbevist om, at det er det absolut bedste match til det nye YouSee.

- Vi har en klar strategi om at blive de bedste i branchen, og det kræver, at vi har de bedste folk på alle poster. Og det er netop, hvad vi får med en profil som Jaap, siger TDC's koncernchef Pernielle Erenbjerg i en kommentar til ansættelsen.

Jaap Postma afløser Rene Brøchner Nielsen, der fratræder senest ved årsskiftet efter tre år i spidsen for YouSee.

Den snart forhenværende konstituerede direktør for det nye, samlede YouSee stopper dermed efter sammenlagt 15 år i virksomheden.

- Det har været spændende at få lov til at være med i opstarten af den store transformation fra TDC til YouSee på privatmarkedet, hvor vi allerede er kommet rigtig langt.

- Jeg kan derfor også med ro i sindet videregive ansvaret til den nye direktør, siger han.

TDC-koncernchef fortalte i januar, at man vil sammenlægge selskabets privatkundeaktiviteter i TDC og Yousee under YouSee-brandet.

YouSee er samtidig lige nu i gang med en større omlægning af selskabets produktportefølje.

Fra og med mandag er selskabets individuelle kunder ikke længere bundet af at skulle have en tv-pakke for at få bredbånd.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip