TDC's aktie stiger efter rygter om amerikansk bejler

Skrevet af admin

08/07/2016
Teleselskabet TDC's aktier stiger markant fredag morgen efter rygter om, at en amerikansk kapitalfond er interesseret i at købe selskabet.Det giver aktierne et kurshop fra start på 7,5 procent til 35 kroner per aktier. Ifølge erhvervsmediet Børsen skulle der allerede være hyret en rådgiver i USA og Danmark for at arbejde på overtagelsesplanerne. Børsen fortæller dog ikke, hvilken kapitalfond, der skulle være tale om.Børsen nævner dog fonden Apollo.TDC har tidligere været på kapitalfondshænder, men vendte tilbage til fondsbørsen i 2010. Selskabet har over 44.000 aktionærer og blot to større af slagsen.Torsdag ved børslukketid var værdien af TDC's aktier 28,4 milliarder kroner. En køber forventes at skulle lægge en præmie på omkring 30 procent oven i den pris./Ritzau/

Dagens topnyheder

Teleselskabet TDC's aktier stiger markant fredag morgen efter rygter om, at en amerikansk kapitalfond er interesseret i at købe selskabet.

Det giver aktierne et kurshop fra start på 7,5 procent til 35 kroner per aktier.

Ifølge erhvervsmediet Børsen skulle der allerede være hyret en rådgiver i USA og Danmark for at arbejde på overtagelsesplanerne. Børsen fortæller dog ikke, hvilken kapitalfond, der skulle være tale om.

Børsen nævner dog fonden Apollo.

TDC har tidligere været på kapitalfondshænder, men vendte tilbage til fondsbørsen i 2010. Selskabet har over 44.000 aktionærer og blot to større af slagsen.

Torsdag ved børslukketid var værdien af TDC's aktier 28,4 milliarder kroner. En køber forventes at skulle lægge en præmie på omkring 30 procent oven i den pris.

/Ritzau/