Team Cult Energy: Manglende sikkerhed bag bizar Post Cup-afslutning

Ifølge Claus Hembo fra Christina Watches Onfone - powered by Dana udspillede de mystiske scener sig, fordi Team Cult Energy blokerede målstregen i protest mod en diskvalifikation af en af holdets ryttere.

Men netop Team Cult Energy har en helt anderledes opfattelse af begivenhederne. Holdets sportslige ansvarlige, Michael Skelde, fortæller at hele feltet besluttede at stoppe, fordi sikkerheden i forbindelse med løbet var for ringe. Kombinationen af trafik, en stærk sidevind og kun en halv vej at køre på var simpelthen for farlig.

- Min opfattelse er, at rytterne havde en fælles idé om, at det ganske enkelt var for farligt. På en del af ruten får de kun lov at køre i den ene side af vejen. Og vores ryttere skal ikke deltage i noget, der er så farligt, siger Skelde, der ikke mener at hans hold på nogen måde saboterede løbet.

- Alle kunne køre videre, som de ville, påpeger han.

I stedet mener Michael Skelde, at det var arrangementet omkring Post Cup-afdelingen, der blev kørt omkring Hammel, som fejlede.

- Jeg står tilbage med en fornemmelse af, at arrangørerne, DCU og politiet ikke har talt ordentligt sammen, slutter han.

 

 

 

Dagens Gossip