Team Danmark-direktør: Curlingresultater er godkendte

Der skulle en hårfin afgørelse til, inden de danske curlingkvinder nåede målsætningen om at slutte i top-seks ved vinter-OL i Sotji. Det lykkedes efter et stort comeback og sejr på 8-7 over Storbritannien efter en ekstra ende i den sidste kamp.

Dermed vandt de danske kvinder de fire sidste kampe efter at have tabt de første fem. Direktør for Team Danmark, Michael Andersen, glædede sig over både dagens og det generelle comeback i turneringen.

- Det var stærkt at slutte af med fire sejre efter en skæv start med fem nederlag. Det var en flot moral at komme tilbage og få den sjetteplads, der var deres målsætning.

- Med lidt tur i den kunne de have taget femtepladsen. Der var mange dygtige hold, der slog hinanden indbyrdes. De ligger meget tæt, og en sejr mere kunne have givet playoff om en semifinaleplads, siger Michael Andersen.

De danske herrer sluttede ligeledes på sjettepladsen, men her var målsætningen top-fem.

- De fik også en lidt skæv start. Det er tankevækkende, at de taber til Schweiz og USA, der slutter under Danmark. Havde vi vundet bare en af dem, havde vi været blandt de sidste fire.

- Desuden slog Danmark Sverige som det eneste hold. Hos herrerne var det en anelse under forventning, men en sjetteplads er også et fint resultat til OL, siger Michael Andersen, der samlet set er tilfreds med den danske curlingpræstation.

- Resultaterne er godkendte, selv om vi ville gerne have haft mere.

/ritzau/

Dagens Gossip