Team Esbjerg arbejder på endnu en topspiller

 

10 virksomheder gav inden denne sæson tilsagn om i en toårig periode at bakke op om at hente forstærkninger til Team Esbjerg, så holdet kan præge toppen af dansk damehåndbold og spille med om medaljer. Den nye topspillergruppes opbakning gjorde det muligt at hente den skudstærke bagspiller, Nikoline Nielsen, til klubben.

 

Team Esbjergs ledelse arbejder nu på at etablere endnu en topspillergruppe med henblik på at forstærke truppen på kort sigt.

 

- Yderligere fem-seks firmaer har sagt ja til at indgå i en ny topspillergruppe, og vi arbejder på at hente yderligere en klassespiller til Team Esbjerg allerede i denne sæson. Vi har haft succes med at hente Nikoline Nielsen, og kan vi tilføre endnu en spiller, som også på langt sigt passer ind i truppen, er vi med økonomisk opbakning fra 10 virksomheder klar til at handle, siger Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen.

 

Den nuværende topspillergruppe består af 10 virksomheder: Blue Water Shipping A/S, Chr. Brinck & Søn ApS, Claus Sørensen A/S, Danbor A/S, Erling Transport/Spedition A/S, Ingvard Christensen, IT Forum Esbjerg, JM Handel apS, Jyske Bank og Pedersen Gruppen A/S.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip