Team Esbjerg-boss: Vi opruster til Champions League

Det lykkedes for første gang nogensinde Team Esbjergs håndboldkvinder at kvalificere sig til Champions League med lørdagens sejr over Ringkøbing.

Det betød en førsteplads i grundspillet og en af to pladser, som dansk kvindehåndbold får tildelt til næste sæsons Champions League-turnering.

Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, har i 11 år stået i spidsen for klubben. Han betragter Champions League-pladsen som et stort og vigtigt delmål i holdets udvikling.

- Champions League sætter en helt anden dagsorden. Vi igangsætter nu et projekt, hvor vi ruster os til det med en bredere trup, et større budget og yderligere sponsorater.

- Vi bliver en større og mere interessant klub, og det skal vi være i stand til at håndtere.

- Vi føler, at vi er en attraktiv klub for klassespillere udefra, og nu bliver vi endnu mere attraktive, siger Bjarne Pedersen til klubbens hjemmeside.

Formanden påpeger dog, at DM-guldet er vigtigere end alt andet, og det skal der fokuseres på i de kommende uger.

- Det vigtigste mål for os er fortsat at vinde det danske mesterskab. Det er, hvad alle spillere og ledere skal holde sig for øje.

- Sidegevinsten på vejen dertil er, at vi kommer i det forjættede land, Champions League, der er et stort mål for mange af spillerne på holdet.

- Vi kommer til at møde nogle af verdens bedste klubhold, og vores publikum kommer til at opleve den helt særlige atmosfære med hymnemusik og alt det andet, som omgiver turneringen, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip