Team Esbjerg indleder Europa-eventyr med sejr

12/09/2015

Team Esbjergs håndboldkvinder sørgede lørdag eftermiddag for en pligtsejr på 32-28 over tyrkiske Ankara Yenimahalle i den første kamp i Champions League-kvalifikationen, der blev spillet i Rumænien.

Team Esbjerg lagde grobunden for sejren allerede i første halvleg, hvor jyderne gik til pause med en komfortabel føring på 16-12.

I anden halvleg spillede tyrkerne lige op med Team Esbjerg, men var ikke i nærheden af sejren.

Lotte Grigel bragte med sit første og eneste mål i kampen Team Esbjerg foran med 32-27, inden tyrkerne nåede at pynte på resultatet kort før tid.

I søndagens afgørende finalekamp om at nå videre til gruppespillet i Champions League skal Team Esbjerg møde enten rumænske Baia Mare eller hviderussiske Minsk, der spiller senere lørdag eftermiddag.

Uanset hvem modstanderen bliver, spilles finalekampen søndag klokken 15.30.