Team Esbjerg kæmper sig til uafgjort i odenseansk drama

06/11/2015

Tilskuerne i Odense Idrætshal fik et intenst drama, da vicemestrene fra Team Esbjerg var på besøg hos HC Odense.

En Esbjerg-scoring i slutsekunderne og en overligger i vestjysk favør i allersidste sekund sørgede for, at vestjyderne fik 23-23 mod et ellers velspillende HC Odense-hold.

Fynboerne var på forhånd ikke spået de store chancer mod ubesejrede Esbjerg, men de fynske damer bed godt fra sig.

Holdene fulgtes pænt ad det meste af vejen i første halveg, men på en god afslutning kunne hjemmeholdet overraskende gå til pause med en føring på 13-11.

Det gode spil tog Odense-kvinderne med ind til anden halvleg, hvor de længe holdt fast i en føring på tre mål, men langsomt åd gæsterne sig ind på måltavlen.

Med ni minutter igen gik favoritterne fra Esbjerg i front med to mål, og det kunne ligne gummiarm hos HC Odense.

De kom dog tilbage, og det endte i et stort drama.

Esbjerg udlignede til 23-23 med under ti sekunder igen, og HC Odense havde fem sekunder til at jagte sejren efter en timeout.

Her ramte holdet undersiden af overliggeren, og dermed blev det til pointdeling.

Det er tredje gang i de første ni kampe, vicemestrene fra Esbjerg spiller uafgjort.

I fredagens anden kamp i Dameligaen chokerede bundholdet København Håndbold, da hovedstadsholdet fulgte flot op på sejren hjemme over Viborg HK i sidste runde.

Grundlagt på en stærk første halvleg slog københavnerne Randers HK med 23-20 på udebane.