Team Esbjerg kommer med fuld styrke mod Hadsten

Med 18 dages kamppause mellem afslutningen på grundspillet i kvindernes håndboldliga og den første DM-semifinale kommer torsdagens pokalkamp mod 1. divisionsholdet Hadsten belejligt for Team Esbjerg.

- Kampen i Hadsten ligger fint i forhold til at få kamptræning i benene, og vi kommer med fuld styrke.

- Vi ved godt, at der på forhånd ikke er samme tænding ved at spille mod et midterhold fra 1. division og så en semifinale mod en stærk modstander.

- Og derfor er det vigtigt, at vi møder opgaven med ydmyghed og giver os 100 procent, siger Team Esbjerg-træner Lars Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Hadsten har afsluttet sæsonen på en sjetteplads med 29 point i 1. division, og for det blåblusede hjemmehold vil pokalkampen utvivlsomt være et af sæsonens højdepunkter.

- Vi har den seneste uge arbejdet med alle dele af spillet på træningsbanen, og det vil vi forsøge at udføre i pokalkampen, siger Lars Frederiksen, som satser på at vinde alle turneringer, Team Esbjerg deltager i.

Bortset fra den fingerskadede streg- og forsvarsspiller Stine Bodholt stiller Team Esbjerg med hele truppen i Hadsten, der ligger mellem Aarhus og Randers.

Team Esbjergs kamp mod Hadsten spilles torsdag klokken 18.30 i Vestjysk Bank Arena.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip