Team Esbjerg tæver FCM Håndbold i finalerevanche

Team Esbjerg viser tænder fra start i Boxer Dameligaen, og DM-favoritterne åbnede lørdag eftermiddag sæsonen på hjemmebane med at tæve FCM Håndbold med 29-23.

Dermed fik holdet endnu engang revanche for nederlaget i DM-finalen sidste sæson, hvor midtjyderne sikrede sig danmarksmesterskabet.

For to uger siden vandt esbjergenserne med hele 27-19, da de to hold mødtes i Super Cuppen, og allerede tidligt i kampen lignede det endnu en Esbjerg-sejr.

Kampen var dog knapt kommet i gang, inden den blev stoppet i flere minutter, da der lå vand på banen. Meldingen fra kampens dommere lød på, at det massive regnvejr over Esbjerg gjorde, at vandet kom op under gulvet inde i hallen.

Vandet ødelagde nogle af banereklamerne, og så måtte Team Esbjergs direktør, Per Kristiansen, ned på alle fire, hvor han tørrede og lappede, så spillet på banen kunne komme i gang igen.

Efter syv minutter førte hjemmeholdet med 5-1, og marginen på fire mål blev holdt det meste af første halvleg.

Efter 23 minutter lignede det dog, at FC Midtjylland kunne få lukket hullet, da Fie Woller smækkede bolden op i det korte hjørne til stillingen 10-8, men så scorede Esbjerg tre i streg, og så var der igen et stort hul.

Første halvleg endte med en Esbjerg-føring på 15-11, da norske Betina Riegelhuth fik bolden i nettet i sidste sekund. Efter pausen virkede det, som om at FCM-spillerne slet ikke kom ud fra omklædningsrummet, da der efter få minutter stod 18-11 på tavlen.

Det tvang midtjydernes cheftræner, Helle Thomsen, til at tage en tidlig timeout ved stillingen 20-12 til Esbjerg, men det hjalp ikke det store. I stedet øgede hjemmeholdet til 23-12.

Herefter var afstanden mellem de to hold længe ti mål, men i kampens sidste ti minutter fik gæsterne pyntet lidt på måltavlen, da midtjyderne fik scoret tre mål i streg.

Derfor følte Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, sig nødsaget til en lille opsang til sine spillere.

Spændende blev det dog aldrig i Esbjerg, hvor hjemmeholdet endte med at rundbarbere FC Midtjylland med 29-23.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip