Team Esbjerg vil have revanche for DM-nederlag til FCM

Skrevet af admin

19/08/2015

Dagens topnyheder

På torsdag bliver Sport24 Super Cup i håndbold afviklet, og hos kvinderne betyder det et møde mellem DM-guldvinderen og pokalvinderen fra FCM Håndbold og sidste sæsons nummer to i ligaen, Team Esbjerg.

Sidstnævntes playmaker Lotte Grigel ønsker revanche for det knebne nederlag på samlet 44-45 efter to spændende DM-finaler i maj.

- Det var en skuffelse, men også lærerigt, og jeg synes, at vi har været gode til at lægge det bag os, tage det med vi kunne bruge og starte på en frisk, siger hun i en pressemeddelelse.

- Og hvad er en bedre måde at starte på, end at matche os mod netop FCM i Super Cup. Det er en kamp, vi vildt gerne vil vinde, for vi spiller for at vinde titler. Vi har haft lidt udskiftninger i truppen, men jeg synes, at vi står stærkt.

- I det hele taget har begge hold så mange dygtige individualister på holdet, så selvom det er tidligt på sæsonen, og spillet måske ikke helt "sidder" der endnu, tror jeg på, at det bliver en seværdig kamp.

- Fight bliver der med garanti også masser af, for vi vil rigtig gerne revanchere os mod FCM og vinde trofæet, siger Lotte Grigel.

Team Esbjerg skal dog ikke forvente at få let spil mod mestrene.

- Vi vil elske at starte sæsonen ligeså godt op som sidst og tage vores femte trofæ i træk, siger FCM Håndbolds Sabina Jakobsen.

Kampen bliver spillet i Skjern Bank Arena.

Hos mændene mødes mestrene, KIF Kolding København, og sidste sæsons pokalvindere, Skjern Håndbold.

/ritzau/