Team Esbjerg vinker farvel til norsk verdensmester

Skrevet af admin

18/04/2016

Dagens topnyheder

Den norske landsholdsspiller Betina Riegelhuth forlader Team Esbjerg efter denne sæson og vender tilbage til Storhamar Håndball.

Hun har valgt at benytte sig af retten til at opsige den toårige kontrakt efter et enkelt år.

- Jeg har lavet en totalvurdering af både private og sportslige forhold og har valgt at vende tilbage til Storhamar, hvor jeg kan fortsætte min udvikling som håndboldspiller og få mere ansvar.

- Jeg vil se tilbage på en virkelig god tid i Esbjerg med et godt hold, søde piger og en fantastisk organisation i klubben. Det er meget professionelt at spille håndbold i Danmark, siger Riegelhuth til klubbens hjemmeside.

Hun blev verdensmester med Norge i december i Danmark og har fortsat store ambitioner på både klub- og landsholdsplan.

Men inden det norske landshold deltager ved OL-slutrunden i Rio til august, har hun et arbejde at gøre færdigt i Team Esbjerg.

- Jeg er fortsat 100 procent i Team Esbjerg, og trods det dårlige resultat i den første semifinalekamp er vi ikke villige til at lægge os ned, men vil kæmpe for den samlede sejr.

- Jeg vil meget gerne opleve en dansk finale, inden jeg stopper, siger Riegelhuth.

Team Esbjerg-sportschef Thomas Hylle havde gerne set Riegelhuth blive i klubben, men respekterer hendes beslutning om at vende hjem til Norge.

- Betina kom til Team Esbjerg som en meget skudstærk spiller, og det har hun givet mange prøver på i den tid, hun har været her.

- Derudover har vi sat pris på hende som menneske, og vi ønsker hende held og lykke med den fortsatte karriere i Storhamar, siger sportschefen.

/ritzau/