Team Sky forlænger med tasmansk djævel

Derfor har ledelsen på Team Sky da også kvitteret for resultaterne med en kontraktforlængelse på to år til den 28-årige tasmaner, der i år har vundet Paris-Nice og hentet sig yderligere en håndfuld topplaceringer i betydende etapeløb som Baskerlandet Rundt og Criterium International.

- Jeg havde tilbud andre steder fra, men Team Sky er verdens bedste cykelhold med både stab og ryttere, og træner Tim Kerrison har hjulpet mig med at blive en bedre cykelrytter. Jeg ved, at jeg kan forbedre mig yderligere, siger Porte selv om bevæggrundene for at forlænge samarbejdet, der blev indledt forud for 2012.

Også hos ledelsen på Team Sky er der - i sagen natur - stor tilfredshed med den tidligere triatlet, der kom forholdvis sent i gang med cykelkarrieren.

- Hver eneste gang, Richie har fået ansvar, er han vokset med opgaven. Hvis han fortsætter sin nuværende udvikling, er der intet til hinder for, at han kan påtage sig lederrollen i et tre uger langt etapeløb, siger manager Dave Brailsforn i en pressemeddelelse fra holdet.

Richie Porte indledte sin professionelle karriere hos Team Saxo Bank i 2010 og vandt overraskende den hvide ungdomstrøje i Giro d'Italia samme år.

Kælenavnet "Lungen" opstod, da Richie Porte under en træningslejr svømmene 90 meter under vand på en enkelt vejrtrækning.   

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip