Team Sky håber på både Wiggins og Froome i Touren 2014

Derfor er chefen på Team Sky, Dave Brailsford, også uendelig ligeglad med historierne om, at de to seneste års Tour-vindere Bradley Wiggins og Chris Froome ikke kan sammen. Han kan sagtens forestille sig at stille til start med begge ryttere, når Touren i 2014 begynder i Leeds i England.

- Det ville jeg virkelig elske, siger han i et interview med The Guardian og slår fast, at han ikke har et øjebliks tvivl om, at det ville være muligt at få de to til at køre side om side i Touren. 

Forholdet mellem Froome og Wiggins er ellers blevet beskrevet som iskoldt. En del af konflikten begyndte angiveligt, da Froome på en bjergetape i Touren sidste år fik Wiggins - iført gul førertrøje - til at se ganske svag ud, da Froome flere gange rykkede fra sin kaptajn for så at vinke ham ind i baghjulet igen.

Dave Brailsford er ligeglad med al den snak og slår fast, at han ikke bruger så meget som "et nanosekund på at bekymre sig om, hvorvidt de går i spænd eller ej."

- Folk taler så meget om at have holdfølelse og harmoni på et hold. Det giver jeg intet som helst for. Mange af de hold, som jeg har været en del af, har ikke været harmoniske miljøer. Dette er ikke et harmonisk miljø. Det er et sultent miljø, hvor folk bruger albuer og vil fremad.

Chris Froome taler dog ikke som en mand, der er klar til at blive opfattet som andet end kaptajn på holdet. Han går efter at vinde Touren flere gange.

- Jeg kører fornuftige enkeltstarter, jeg klatrer ret godt, jeg kan ikke se, hvad de ellers kan putte ind i Touren, som jeg skal kæmpe voldsomt med, så jeg tillader mig at tro, at jeg kan komme tilbage år efter år. Det ville være en skam ikke at bruge den erfaring, jeg nu har fået i fremtidige udgaver, siger Froome.

Bradley Wiggins stiller op i Polen Rundt fra på lørdag og fokuserer ellers på VM i enkeltstart. Froome har også meldt ud, at han satser på VM - dog linjeløbet.

Dagens Gossip