Team Tvis afværger nedtur med super-comeback

08/02/2015

Team Tvis Holstebro leverede et formidabelt comeback i søndagens sejr på 30-29 ude over HC Midtjylland.

Med mindre end 10 minutter tilbage af opgøret var træner Klavs Bruun Jørgensens mandskab bagud med seks mål.

Bagud 21-27 lykkedes det alligevel at få sejren, der var særdeles vigtig i Team Tvis' bestræbelser på at komme med i slutspillet.

Efter en fremragende start for Tvis med en føring på 4-0 kom hjemmeholdet på omgangshøjde ved 7-7 efter små 20 minutter.

Playmaker Martin Hansen førte an for Midtjylland, men desværre for værterne måtte han før pausen udgå med en ankelskade.

Senere fik hjemmeholdets Kasper Witt også en forstrækning i ballen, men den velspillende fløj blev - modsat Martin Hansen - på banen.

Til trods for modgangen fik HC Midtjylland kæmpet sig foran med med 27-21 med små 10 minutter tilbage af opgøret.

11 sekunder før afslutningen bragte Søren Hansen gæsterne foran med 30-29, og selv om midtjyderne fik en mulighed for at udligne, så blev det sidste forsøg reddet.

Klavs Bruun Jørgensens mandskab rykker med sejren op på ligaens sjetteplads, mens HC Midtjylland er nummer fire.

Rækkens treer, Bjerringbro-Silkeborg, slog Sønderjyske 29-25 efter pausestillingen 12-12. Det var sønderjydernes tredje nederlag på stribe, og holdet er to point efter Århus Håndbold på den slutspilsgivende ottendeplads.