Team Tvis-back før topkamp: Vi har erstattet profiler

Det er både et lokalopgør og et topopgør, når Skjern Håndbold onsdag aften tager imod Team Tvis Holstebro i Boxer Herreligaen.

Hjemmeholdet topper ligaen med 20 point for 13 kampe, men gæsterne kan komme op på det samme antal point med en sejr.

Team Tvis Holstebro mistede ellers brødrene Michael og Allan Damgaard før denne sæson, og træner Klavs Bruun Jørgensen stoppede for at blive landstræner for Danmarks kvindelandshold.

Team Tvis-profilen Peter Balling er dog ikke så overrasket over, at hans hold har formået at vinde ni ligakampe af 13 mulige, heraf de seneste fem i træk.

- Jeg synes, vi har et godt hold i år. Det er et anderledes hold, som er bygget op på en anden måde, hvor det mere er holdet, der skal slå til.

- Det er et stort tab at miste to store profiler, men der er kommet nye til, der byder ind. Så på den måde synes jeg ikke, det er så overraskende, siger han.

Peter Balling og Team Tvis Holstebro har også haft succes i pokalturneringen, hvor holdet er klar til Final 4-stævnet, og klubben er også gået videre til gruppespillet i EHF Cuppen.

Højrebacken, der i november var med for Danmark ved Golden League-stævnet i Norge, mener, at den nye cheftræner i Team Tvis Holstebro, Patrick Westerholm, har gjort en forskel på den gode måde.

- Han er kommet med nogle lidt andre tanker, for eksempel et lidt mere defensivt forsvar, og det begynder at fungere nu.

- Angrebsmæssigt kan alle byde ind med, hvad der passer godt til os. På den måde er der ikke lavet meget om, det er bare småjusteringer.

- Vi har ikke lavet alt om fra sidste sæson. Vi har arbejdet med det, vi havde, og hvis noget var knapt så godt, har han (Patrick Westerholm, red.) skrottet det, og så er han kommet med nye idéer, siger Peter Balling.

Han ser frem til en spændende kamp mod ligeledes formstærke Skjern, der har hentet 13 af 14 mulige point i de seneste syv ligakampe.

- De er gode over hele linjen. De har et par rutinerede spillere, der har været med i mange år, og de står godt defensivt.

- Mange af dem er store gutter, men kan vi åbne op for deres forsvar, tror jeg på, at vi har gode muligheder, siger Peter Balling.

Kampen i Skjern Bank Arena begynder klokken 19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip