Team Tvis' CL-drøm smadret på ni minutter

Tallet ni er åbenbart ikke forbundet med held og lykke i dansk kvindehåndbold. 'Ni' var i hvert fald både involveret i Viborg HKs og Team Tvis Holstebros nederlag til rumænske Baia Mare i weekendens Champions League-kvalifikation.

Lørdag tabte Viborg-kvinderne semifinalen i CL-kvalifikationen til Baia Mare, da rumænerne scorede sejrsmålet ni sekunder før ti i kampen. Og i søndagens kvalifikations-finale, hvor Baia Mare mødte endnu et dansk hold, Team Tvis Holstebro, var ni-tallet endnu mere i centrum.

Det tog nemlig kun ni minutter, før kampen reelt var afgjort. Her førte Baia Mare 9-0.

Der var på forhånd lagt op til en duel mellem rumænernes fysik og danskernes tempo, og den duel faldt ensidigt ud til fordel for Baia Mare, der i dén grad moste deres danske modstandere i et solidt forsvar.

Det skal dog også med i forklaringen, at Team Tvis-spillerne over en bred kam lavede alt for mange offensive fejl i den indledende fase, hvor drømmen om to danske hold i Champions League blev forvandlet til et mareridt for Team Tvis.

Resten af opgøret, der blev spillet foran godt 2000 ellevilde rumænere i Baia Mare, hvor hjemmeholdet havde fået tildelt værtskabet for Champions League-kvalifikationen, blev en noget mere lige forestilling, men med den klare føring fra kampens start var det naturligvis intet problem for rumænerne at vinde 36-23 og sikre en plads i Champions League-gruppespillet.

Her vil Danmark nu kun være repræsenteret hos kvinderne af FC Midtjylland, der er direkte kvalificeret som dansk mester.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip