Team Tvis leder efter to erstatninger for Gravholt

Team Tvis Holstebro og landsholdsspilleren Mette Gravholt meldte fredag ud, at parterne stopper samarbejdet, når stregspillerens kontrakt udløber til sommer.

Ligaholdet vil nu veksle VM-bronzevinderen med en dobbeltgardering på stregpositionen.

- Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan videreudvikle vores spil og trupsammensætningen, siger Team Tvis-træner Niels Agesen til Ritzau.

- Hvor vi i år har haft Mette som den helt klare profil, så vil vi nu i højere grad gå efter at have to stærke stregspillere. Vi har et par spillere, som vi er i dialog med, og som vi håber kan være erstatningerne.

Træneren forklarer, at tiden - både for 29-årige Mette Gravholt og for klubben - var moden til en skilsmisse.

- Det er nogle gange sådan, at når man har været sammen i længere tid, så havner man i nogle fastlåste mønstre, og hvis man gerne vil bryde de mønstre, så blive man nødt til at skilles, siger Niels Agesen.

- I forhold til Mettes videre udvikling var det vigtigt, at hun skulle prøve noget andet. Og hvis vi skulle flytte holdet i en anden retning, end den vi går i nu, så skulle det være uden Mette. Så begge parter var enige om, at det var fint at gå fra hinanden.

Gravholt har spillet i Team Tvis i snart fire sæsoner. Og hun har - ifølge sin nuværende træner - gennemgået en stor udvikling i Holstebro-klubben:

- Mette har selv udtalt, at hun var fedladen og doven, da hun kom til klubben. Hun er håndboldklog, men har tidligere ikke ville yde det, der skulle til rent fysisk. Og det har vores miljø givet hende.

- Hun har betalt tilbage ved at træne stenhårdt, og hun har haft betydning for den træningskultur, vi har nu. Hun vil gerne gå forrest nu og presse sig selv, lyder det fra Niels Agesen.

Foreløbig er det blevet til 37 landskampe for stregspilleren.

/ritzau/

Dagens Gossip