Team Tvis raser mod EHF

Forud for weekendens Final4 i EHF Cuppen i Nantes kritiserer Team Tvis Holstebro i kraftige vendinger Det Europæiske Håndboldforbund ((EHF). Den danske klub mener, at forbundet chikanerer klubben og giver fordele til værtsbyen for Final4, Nantes.

Team Tvis Holstebros Michael Damgaard fik en spilledags karantæne efter sit røde kort i kvartfinalen i EHF Cuppen, og hele proceduren i forbindelse med afgørelse har skabt vrede i klubben.

- En ting er, at vi er uenige i afgørelsen. Men vi kan ganske enkelt ikke forstå, hvorfor det skal tage to og en halv uge at behandle dommernes indberetning, så vi får beskeden fem dage før, at den næste kamp i turneringen skal spilles - set i lyset af, at man ifølge EHF's vedtægter skal regne med, at en appelsag tager mindst syv dage, siger direktør i Team Tvis Holstebro, Jacob Jørgensen i en pressemeddelelse.

Team Tvis overvejer at anke afgørelsen, hvilket koster 1000 euro, men trods henvendelser til EHF har forbundet ikke svaret på, om appelsagen kan nå at blive behandlet inden weekendens Final4-stævne.

- Vi kan jo ikke bruge en afgørelse til noget, hvis den falder, efter at den pågældende kamp er spillet, konstaterer Jacob Jørgensen.

Direktøren raser ligeledes over den favorisering, som han mener, at EHF giver Nantes, som Team Tvis møder lørdag.

- Vi undrer os eksempelvis over, at de billetter, vi har fået tildelt til kampen mod Nantes, er delt ud på pladser over det meste af hallen, så det bliver umuligt for vores fans at optræde samlet og dermed øge deres støtte til spillerne, siger Jørgensen og fortsætter:

- Det virker langt hen ad vejen som om, at vi ganske enkelt ikke må vinde. I forvejen har man giver Nantes en kæmpe fordel ved at kunne springe kvartfinalerne over, fordi klubben er arrangør af Final4. Nu virker det som om, at man prøver at fjerne en af vores vigtigste spillere, så Nantes får en lettere vej til finalen, siger Jacob Jørgensen.

Dagens Gossip