Team Tvis sætter mere skub i SK Aarhus-nedtur

03/11/2015

Håndboldkvinderne fra SK Aarhus fortsætter nedturen i Dame Håndboldligaen.

Tirsdag aften måtte Aarhus-holdet se sig slået for fjerde gang i træk, da Team Tvis Holstebro var på besøg.

Gæsterne vandt med 37-30 og hopper med sejren op på ligaens fjerdeplads med 11 point for ni kampe.

Aarhus-træner Jesper Holmris kunne fra sidelinjen konstatere, at hans spillere gav slip efter et kvarter, hvor modstanderne fra Tvis begyndte at trække fra og opbygge en pauseføring på 19-14.

I anden halvleg var værterne aldrig i nærheden af at indhente det store forspring.

Aarhusianerne åbnede sæsonen stærkt med en række gode præstationer, men status efter ni kampe er nu fem nederlag og fire sejre.

SK Aarhus holder fast i ligaens sjetteplads. Når niende spillerunde er færdigspillet risikerer holdet at ryge længere tilbage i tabellen.