Team Tvis snupper DM-bronze med sikker sejr over Viborg

21/05/2015

Team Tvis Holstebros håndboldkvinder var bedst i returkampen mod Viborg HK om at vinde DM-bronze.

På hjemmebane sejrede Team Tvis torsdag aften efter en god anden halvleg sikkert med 33-28 efter 14-14 ved pausen.

Det betyder, at holdet snupper bronzemedaljerne med samlet 65-60.

Team Tvis-profilen Ann Grete Nørgaard var hård ved sine kommende holdkammerater, eftersom hun blev kampens topscorer med 10 mål.

Fra den kommende sæson spiller hun for Viborg HK, der mister en lang række profiler.

Viborg siger farvel til Chana Masson, Louise Burgaard, Sanja Damnjanovic, Mette Gravholt, Maria Fisker og Isabelle Gulldén.

Louise Burgaard, der skal til FCM Håndbold, blev gæsternes topscorer med fem mål.

Kampen var også et farvel for de to holds trænere.

Team Tvis-træner Niels Agesen skal fra den kommende sæson træne Nykøbing Falster Håndboldklub.

Han tager landsholdsspilleren Kristina Kristiansen med til sin kommende klub.

Viborg-træner Lars Friis-Hansen, som tidligere i sæsonen sagde ja til at træde til efter fyringen af Christian Dalmose, bliver afløst af Allan Heine.