Team Tvis tager den første plads i DM-semifinalerne

Team Tvis Holstebro er som det første hold klar til DM-semifinalerne i håndboldherrernes slutspil.

Det står klart, efter at træner Patrick Westerholms spillere lørdag på hjemmebane slog Sønderjyske med 25-21.

Med sejren er Team Tvis sikker på at slutte på en af de to øverste placeringer i gruppe 1, der også har deltagelse af Bjerringbro-Silkeborg (BSV) og Skjern.

Team Tvis vandt for halvanden måned siden grundspillet, men en skade til profilen Peter Balling har givet holdet udfordringer i slutspillet, hvor det er blevet til knebne nederlag til BSV og Skjern.

Spillet var heller ikke overbevisende i lørdagens hjemmekamp mod Sønderjyske, hvor stærke målmandspræstationer i begge ender af banen dannede rammen om en målfattig affære.

Værterne førte 11-9 ved pausen, og det lignede en tidlig afgørelse, da Magnus Bramming bragte Tvis i front med 16-12 otte minutter efter pausen.

En lang scoringspause hos Tvis var dog medvirkende til, at Sønderjyske lidt senere kunne reducere til 17-18.

Kampen lå længe på vippen med en etmålsføring til hjemmeholdet, indtil de sidste fem minutter, hvor Tvis kom afgørende foran med 22-19.

I de sidste sekunder cementerede Tvis-målmand Jonas Hansen sejren, da han så, at gæsternes mål var tomt. Med et skud over en banelængde øgede han til slutresultatet 25-21.

Trods nederlaget har Sønderjyske fortsat en spinkel chance for at nå semifinalerne. Det kræver dog, at BSV senere lørdag taber til Skjern.

Tvis fører gruppe 1 med otte point foran BSV med seks point. Sønderjyske følger efter med fire point, mens Skjern på sidstepladsen har tre point.

Når lørdagens kampe er færdigspillet resterer der en spillerunde i gruppe 1.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip