Team Tvis vinder kæmpesejr over København Håndbold

23/10/2015

Team Tvis Holstebro hentede fredag aften klubbens tredje sejr i denne sæson i Dame Håndboldligaen.

Den vestjyske klub var helt suveræn i hjemmekampen mod København Håndbold, der blev sendt hjem til hovedstaden med et nederlag på 19-32.

Jamina Roberts scorede fem gange for Team Tvis Holstebro, mens Mia Raj lavede fire mål for gæsterne.

Kampen var mere eller mindre afgjort efter første halvleg, som Team Tvis Holstebro vandt 15-7.

Efter pausen udbyggede hjemmeholdet føringen mod København Håndbold, der blot har to point for syv kampe og ligger næstsidst i ligaen.

Team Tvis Holstebro har syv point og er nummer fem.

Klubben mistede før denne sæson profiler som Ann Grete Nørgaard og Kristina Kristiansen, og Team Tvis må desuden se bort fra Lærke Møller, der er alvorligt skadet og ude i lang tid.