Team Tvis vinder stort over Team Esbjerg i semifinale

16/04/2016

Team Esbjergs håndboldkvinder kan få problemer med at sikre en plads i DM-finalen.

Lørdag tabte vestjyderne 27-32 ude til Team Tvis Holstebro i den første semifinale.

Team Tvis Holstebro gik til pause med en føring på 15-14, og kampen fortsatte længe med at være lige i anden halvleg.

Hjemmeholdet fik dog slået et hul ved 20-18, og selv om Team Esbjerg hurtigt fik udlignet med to mål på stribe, lod Team Tvis Holstebro-spillerne sig ikke slå ud.

Det kontrastærke hjemmehold kom foran 25-22, og to minutter før tid førte Team Tvis 30-26.

Så blev der dømt angrebsfejl på Team Esbjerg-stjernen Estavana Polman, og kort tid efter kunne Jette Hansen score til 31-26.

Det endte altså med en sejr på fem mål til Team Tvis Holstebro, så der er noget at tænke over for Team Esbjerg-spillerne inden returkampen.

Team Tvis Holstebro kan ud over sejren gå ind til returkampen om en uge med det rygstød, at holdet i februar besejrede Team Esbjerg 32-28 på udebane i grundspillet.

Team Esbjerg vandt grundspillet i denne sæson, præcis som klubben gjorde i sidste sæson.

Sidste år måtte træner Lars Frederiksens hold tage til takke med DM-sølv efter to tætte finaler mod FCM Håndbold.

Søndag tager Viborg HK mod FCM Håndbold i den første kamp i den anden semifinale.