Teen-idol vil sagsøge for nøgenbilleder

Billeder af den canadiske popstjerne Justin Bieber uden en trevl på kroppen har floreret siden hans seneste ferie til det tropiske paradis Bora Bora. Men billederne er taget uden tilladelse, og nu vil "What Do You Mean"-sangeren sagsøge, hvis ikke de bliver fjernet igen, skriver Hello Magazine!

Ifølge magasinet har New York Daily News modtaget en erklæring fra den canadiske sangers advokater, hvor de gør det klart, at billederne skal fjernes, fordi det er et brud på Justin Biebers rettigheder. Ellers vil de blive sagsøgt.

Justin Bieber var taget til ferieparadiset Bora Bora sammen med den britiske model og blogger Jayde Pierce. Om de to er mere end venner fremgår ikke, men Justin Bieber har for nylig afsløret, at han er begyndt at se en.

- Jeg ser lidt denne her pige ikke? Jeg er lidt tilbageholdende med at gøre eller sige bestemte ting, og når jeg så siger det, så er de bare slet ikke noget problem, har Justin Bieber udtalt til magasinet Complex.

- Jeg kan huske, da jeg ikke kunne det. Jeg har nogle ar fra mit tidligere forhold, som betyder, at der er nogle ting, jeg prøver at undgå, fordi det fik den person til at flippe ud, men med den nye person er det bare sådan "hvad snakker du om?", afslørede den 21-årige stjerne.

Se billede fra ferien her: https://instagram.com/p/8g3M6hgvhu/

Og en video hvor Justin Bieber spiller guitar: https://instagram.com/p/8g3grhgviP/?taken-by=justinbieber

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip