Teenage-stjerne flytter i villa med kæresten

Den 19-årige Fie Laursen er af de fleste danskere kendt for at skrive indlæg på sin blog, lave videoer på YouTube, og for i 2015 at have medvirket i TV3's realityprogram Paradise Hotel.

Nu har Fie Laursen imidlertid valgt at fokusere på noget andet. Den danske blogger flytter hjemmefra, da hun har lejet en 325 kvadratmeter stor villa på Sjælland sammen med sin kæreste Benjamin Vestergaard.

Selv om parret endnu ikke har haft deres første årsdag, skriver Fie Laursen på sin blog, at de glæder sig til at få deres eget hjem, hvor der også er plads til familieforøgelse.

- Vi har fået fingrene i den lækreste villa på 325 kvadratmeter på Sjælland, og vi glæder os til at starte et liv i huset. Vi har en lejeperiode på i hvert fald to år, så vi regner med at falde til og have vores kommende unger til at vokse op her, skriver Fie Laursen på fielaursen.dk.

Fie Laursens liv har dog ikke altid handlet om børn, hus og kæresteforhold. For blot ét år siden medvirkede hun i tv-programmet Paradise Hotel, der blandt andet var med til, at hendes hverdag og liv centrerede sig om helt andre ting.

- For ét år siden væltede jeg rundt i Tequila shots, usikkerhed og forvirring, skriver hun.

Benjamin Vestergaard og Fie Laursen har planer om at flytte ind i deres første fælles hjem i august 2016.

Læs hele Fie Laursens indlæg her: http://fielaursen.dk/2016/03/jeg-flytter-hjemmefra-vi-har-faaet-villa-pa...

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip