Teenagedrab menes ikke knyttet til bandekonflikt

»Vi mener ikke umiddelbart, at drabet skal sættes i forbindelse med den igangværende bandekonflikt. Den unge mand, der blev dræbt, er ikke kendt som et medlem af nogen gruppering. Han har personlige relationer til medlemmer af både LTF (Loyal To Familia, red.) og Tingbjerggruppen, men det er vel ret naturligt for et ungt menneske, der bor i området,« udtaler politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra  Afdelingen for Organiseret Kriminalitet hos Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Han ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvad der så kan ligge til grund for drabet, tilføjer han. 

Skyderiet fandt sted på Ruten i boligområdet Tingbjerg ved 21.30-tiden søndag aften. Det 17-årige offer opholdt sig på en lille plads foran butiksrækken i Tingbjerg. Han blev så alvorligt såret, at lægerne på Rigshospitalets Traumecenter ikke kunne redde hans liv. Han døde kort efter kl. 03.00 mandag morgen.

Københavns Politi efterlyser nu vidner til skyderiet.

»Som vi har fået oplyst, sidder der en tre-fire personer, herunder den dræbte, da gerningsmanden ankommer. Derfor er der nogen, der ved noget – og dem vil vi meget gerne tale med, så vi hurtigt kan pågribe gerningsmanden til drabet,« siger Steffen Thaaning Steffensen.

Dagens Gossip