Teenager anholdt for knivstik i S-tog

Københavns Politi har søndag aften anholdt en 18-årig mand, som er mistænkt for at stå bag et knivoverfald i et S-tog natten til søndag.

- Vi har søgt efter ham på hans bopæl, og efter at han har hørt, at vi ledte efter ham, mødte han selv op hos politiet, fortæller central efterforskningsleder Robert Jensen.

To personer var søndag blevet anholdt i sagen, men de blev løsladt, da det stod klart, at de var uskyldige. I stedet fik politiet identificeret den 18-årige som mistænkt i sagen.

Politiet leder nu efter endnu en ung mand.

- Vi har stadig en gerningsmand på fri fod, men vi har noget at arbejde videre med. Det er status lige nu, siger efterforskningslederen natten til mandag.

Knivstikkeriet fandt sted natten til søndag i en stillekupé i et S-tog, da en 25-årig mand bad to larmende teenagere om at dæmpe sig.

De to angreb med kniv den 25-årige, der blev stukket én gang i venstre side af maven og efterfølgende bragt på hospitalet, hvor han måtte opereres. Offeret har dog ikke på noget tidspunkt været i livsfare.

Politiet har afhørt vidner og er i besiddelse af videoovervågning fra S-toget, som viser overfaldet.

Den 18-årige er endnu ikke blevet afhørt, så Robert Jensen ved ikke, hvordan han forholder sig til mistanken. Teenageren skal fremstilles i grundlovsforhør mandag.

/ritzau/

Dagens Gossip