Teenager anmeldte farfar for incest og mistede familien

Det har haft store personlige konsekvenser for en i dag 19-årig pige fra Ishøj vest for København at anmelde sin farfar for seksuelt misbrug gennem flere år. Farfaren fungerede som hendes plejeforælder.

Pigens søster, far og farmor tror ikke på hende, og de kalder beskyldningerne for løgn. De er alle på farfarens side i retssagen, som mandag fortsætter i Retten i Glostrup, hvor store dele af familien er mødt op for at vise deres støtte til den tiltalte mand.

Hun har stadig sin mors støtte og tillid, ligesom hun får opbakning fra sin kæreste gennem knap to år og sin svigermor. De sidste to er hun nu flyttet ind hos.

- Selv om vi har støttet hende hundrede procent, er det jo ikke det samme, for vi er ikke hendes familie, siger svigermoren i retten og fortæller, at det har været hårdt for pigen, at farens familie har vendt sig mod hende.

Hun fortæller også, at hun med det samme fik fornemmelsen af, at ikke alt var, som det skulle være hos hendes søns nye kæreste.

- Jeg kunne mærke med det samme, at der var noget galt, og at hun havde nogle lig i lasten. Men jeg vidste ikke, hvor alvorligt det var, siger hun.

Hun har aldrig nogensinde tvivlet på, at det, pigen fortalte, var rigtigt.

Det var, da pigen fik et intimt bånd og venskab med sin nye kæreste, at hun for første gang åbnede for de seksuelle overgreb og voldtægter, hun var udsat for som barn.

Overgreb, som farfaren beskrev som "hygge," og som foregik, mens farmoren var til banko, bliver det forklaret.

Kæresten afgiver også forklaring mandag i retten. Han fortæller, hvordan pigen græd meget, kiggede ud i luften uden nogen årsag og havde svært ved at have sex.

Han kan tydeligt huske den aften, hvor kæresten vælger at fortælle om oplevelserne i barndommen.

- Hun brød helt sammen. Man kunne godt mærke, det var noget, hun havde holdt inde meget længe, siger han.

Der ventes at falde dom i sagen fredag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip