Teenager fik at vide, at hun ville dø i løbet af få dage: Her er hendes liste over, hvad der er vigtigt i livet

Det var en sørgelig besked, der for et par måneder siden blev overbragt til 18-årige Jess Fairclough.

På sygehuset i hjembyen Liverpool måtte lægerne forklare den engelske teenager, at hun kun havde få dage tilbage at leve i.

En sjælde kræftform var ved at tage livet af den unge kvinde, der tilbage i 2014 blev diagnosticeret med sygdommen, der senere spredte sig knoglemarven.

I starten af november 2015 måtte lægerne opgive håbet og de måtte forklare den unge patient, at dagene snart var talte.

Den uhyggelige besked slog ikke Jess Fairclough ud, og hun greb pennen og skrev en liste over de ting, der var vigtige her i livet. Hun skrev ned, hvad hun ville nå, før hun døde.

'At være sammen med familie + venner' og 'skrive i min dagbog' var begge punkter på den inspirerende liste, der har fået venner og bekendte til at lave en indsamling for at mindes Jess Fairclough. 

Inden da skrev hun, at hun ville 'læse og lytte og tale og skrive og tegne og lave musik', da disse var ting, der gjorde hende glad for tilværelsen her i livet.

- Jeg mener, at det her er hemmeligheden med livet: at være glad, gøre ting og være gode ved hinanden, skrev Jess Fairclough på listen.

Der gik syv dage fra lægerne gav hende beskeden til hun døde.

Det var i midten af november, og efterfølgende lagde de efterldte forældre listen ud på de sociale medier.

- Hendes mor delte den på Facebook for at minde os alle om, at vi skal forsøge at være lykkelige, siger veninden Liz til Daily Mail.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip