Teenager holdt legestue med AC Milan

12/01/2014

19-årige Domenico Berardi blev den helt store oplevelse, da oprykkerne fra Sassuolo søndag aften på hjemmebane slog AC Milan med 4-3 i den italienske Serie A.

Den unge angriber, der er lejet i Juventus, scorede nemlig alle fire mål for hjemmeholdet.

Der var indledningsvist ikke meget, der tydede på en sejr til værterne. Efter et kvarters spil var AC Milan foran med 2-0 på mål af Robinho og Mario Balotelli.

Men så tog Berardi fat. På 25 minutter scorede han tre gange, og så kunne Sassuolo gå til pausen med en overraskende 3-2-føring.

Og kort inde i anden halvleg slog Berardi til igen med sit fjerde mål. Han nåede dermed op på 11 mål i 14 Serie A-kampe.

I de allersidste minutter bragte AC Milans Riccardo Montolivo spænding tilbage i kampen med sit mål til 3-4. Men hjemmeholdet red stormen af og tog en flot sejr.

Sassuolo rykker dermed op over nedrykningsstregen. AC Milan forbliver på en skuffende 11. plads.