Teenager indlagt efter vægttab - du gætter aldrig, hvad lægen fandt i hendes mave

Skrevet af Ronja Ryde

22/08/2014

Mest læste i dag

En teenager kom ind på hospitalet med sin mor og klagede over en grusom mavepine. Lægerne tog et kig på pigens mave og opdagede, at den bulede ud. Derfor troede de først, at hun var gravid.

De foretog en ultralydsskanning på den unge pige, som viste, at der var liv i maven - men det var ikke en baby.

Det fortæller sygeplejersken Maricar Cabral-Osorio i en episode af den amerikanske læge-serie “Untold Stories of the E.R.” (Uafslørede historier fra skadestuen, red.), skriver NY Daily News.

LÆS OGSÅ: Efter 36 år tog lægerne endelig hendes baby ud

Før lægerne fik det endelige svar på prøverne, gik teenageren i svær smerte på toilettet. Kort efter hørte Maricar Cabral-Osorio hende skrige højt fra toilettet. Det viste sig, at pigen havde kigget ned i toilettet og set det, der bekræftede lægernes uhyggelige mistanke om hendes maveindhold.

- Hele toiletkummen var fyldt med bændelorme. Adr! siger Marica Cabral-Osorio.

- Det var så klamt, hun havde skidt en masse bændelorme ud. Nogle af dem var meget lange og lå og vred sig for at prøve at komme op fra toilettet. Vi undrede os over, hvor hun mon havde fået alle de bændelorm fra? Og så så vi, at pigens mor var blevet helt bleg i hovedet.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Farlig bændelorm breder sig i Danmark

Moren indrømmede straks, at det var hendes skyld, at  datteren var blevet så syg. I hvad hun selv kaldte god tro, havde hun fodret sin teenagedatter med bændelormeæg for at hjælpe hende med at blive tyndere.

- Hun undskyldte til sin datter og sagde, at hun bare ville hjælpe hende med at tabe sig lidt. Hun ville hjælpe hende op til en skønhedskonkurrence, hun skulle deltage i, fortæller den chokerede sygeplejerske.