Teenager kaster hundehvalp ned i spand med isvand

Egentlig er Ice Bucket Challenge en sjov måde at sætte fokus på en alvorlig sag: Nerveygdommen ALS, der giver lammelser. Men en britisk teenager har drevet udfordringen for vidt.

Han har nemlig udsat sin hundehvalp for udfordringen, skriver Daily Mail.

- Her er min hund, og hun laver Ice Bucket Challenge. Hun nominerer alle de andre hunde her og også alle kattene, yeah, siger knægten, inden han kaster hvalpen hårdt ned i spanden med hovedet først.

Læs også: Hvis du kun må se én Ice Bucket Challenge mere, skal du se den her

Teenageren, der ifølge Daily Mail kommer fra London, lagde videoen ud på sin Facebook-profil, hvor den blev delt 1000 gange. Han mødte dog massiv modvind fra sine egne venner, der kaldte det dyrplageri.

Han har siden fjernet videoen.

Læs også: Her går populær is-udfordring helt galt

Det britiske dyreværn RSPCA overvejer nu at melde knægten til politiet.

- Målet med Ice Bucket Challenge er at samle penge og skabe opmærksomhed om velgørenhed - dette "stunt" går i mod alt, hvad det står for. Enhver ansvarlig kæledyrsejer ville blive chokeret over det her. Det er sandsynligt, at hvalpen på videoen blev bange, hvis ikke endda den kom til skade. At udsætte et dyr for unødvendig lidelse er ulovligt, og vi opfordrer på det kraftigste folk til ikke at kopiere denne video, siger en talsmand.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip