Teenager ville sælge sit ufødte barn på Facebook

Kvinden Veronica Carrera Chaparro er blevet anholdt af det lokale politi, som mener, at hun forsøgte at sælge det ufødte barn for cirka 600 kroner. Det skriver Daily Mail.

Ifølge politiet opdagde den 18-årige i februar, at hun var gravid i 8. uge. Hun fortalte det til sin 17-årige kæreste og tvang han til at holde det hemmeligt. Det løfte brød han dog, og familien blev involveret.

LÆS OGSÅ: Sensation deler katolikker: Nonne føder søn i Italien

Pigens mor og 24-årige søster gav hende angiveligt tre valgmuligheder. Sælg barnet, får en abort eller bortadopter det.

Herefter blev det ufødte barn sat til salg på Facebook, og en familien i Santiago tilbød at betale de 1135 dollar, det koster at få barnet registreret.

Den 4. november blev barnet født, og dagen efter betalte faren fra adoptivfamilien pengene til myndighederne. Han gav også det meget mindre beløb til den 18-årige biologiske mor.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Veronica, hendes mor og hendes søster blev alle anholdt i forbindelse med salget og skal på søndag for retten i Santiago. De to købere er også blevet tilbageholdt af politiet.

Det er dog uvist, om nogle af parterne faktisk bliver dømt. Ifølge chilensk lov er det nemlig ikke ulovligt at tilbyde et nyfødt barn via internettet, selv om der bliver givet en lille økonomisk kompensation. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip