To teenagere kom op og slås - det politiet gjorde overraskede alle

To politibetjente har fået rosende ord med på vejen af selveste præsident Barack Obama, efter de blev kaldt ud til et slagsmål mandag eftermiddag i Washington.  

Her var to piger røget i totterne på hinanden, og da den kvindelige betjent kom frem, bad hun de unge mennesker om at forsvinde fra området. 

En af de to piger, der var involveret i slagsmålet, gik op til betjenten med sin mobiltelefon i hånden, som hun brugte til at afspille hittet 'Watch Me (Whip/Nae Nae)'. Hun begyndte at danse foran betjenten, men i stedet for at lade sig provokere, begyndte betjenten at grine, hvorefter hun fortalte den unge kvinde, at hun kunne danse langt bedre, skriver Washington Post. 

Den sætning indledte en kamp på dansetrin i stedet for ord og provokationer, og efter videoen af de to gik viralt, har Barack Obama været ude og hylde den kvindelige betjent for indsatsen, fordi hendes reaktion er et positivt eksempel på, hvordan amerikanske betjente kan og bør kommunikere med borgerne. 

Efter de to dansede erklærede de sig begge som vindere, hvorefter de krammede. 

- I stedet for vi sloges, prøvede betjenten at vende situationen om til noget positivt. Jeg havde aldrig forventet, at betjente kunne være så seje, siger 17-årige Aaliyah Taylor, der dansede med betjenten. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip