Teenagernes hotteste juleønsker

PriceRunner, Danmarks største prissammenlignings- og forbrugertjeneste, har i samarbejde med virksomhedens Facebookbrugere undersøgt hvad teenagerdrenge - og piger ønsker sig til jul.

Det er blevet til en omfattende ønskeliste med mange klare gavehits, der vil gøre lykke juleaften i mange danske hjem.

Lad os starte med det åbenlyse og meget forventelige som både drenge og piger ønsker sig:

- iPhone 6s eller anden mobiltelefon
- MacBook
- Gavekort – gerne til tøj eller sko
- Tøj
- Bluetooth højttalere til mobilen
- iTunes gavekort
- Netflix eller Spotify abonnement
- Powerbank
- Oplevelser (Koncert billetter)

”Det er dyre gaver, som teenagerne ønsker sig, men der er masser af gode muligheder for at finde en god gave til en fornuftig penge. 

Det vigtigste man skal huske, er at sammenligne priser inde man køber. Det sparer man altid mange penge på, ” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

To nye og meget hotte ønsker i år er de små bluetooth højttalere til mobilen. De er blevet fast udstyr hos mange drenge og piger. Lige så ønsket mini højttalerne er, lige så nødvendig er det at have en god powerbank til at lade mobilen op med.

”En god gave, som faktisk ikke er så dyr, kunne være et abonnement på Netflix eller Spotify. Prisen er 99 kroner om måneden – og så får de nye bluetooth højttalere noget at arbejde med” siger Martin Andersen.

Hvad ønsker pigerne sig:

- Gavekort til Matas
- Tasker fra Day Birger et Mikkelsen
- Parfume og makeup – alle de populære mærker
- Adidas sko – Stan Smith
- Marc Jacobs ur
- Daniel Wellington ure
- Poloer Ralph Lauren, Hilfiger og La Costa
- Smykker

Teenagepigen vil have personlige gaver. De er meget modebevidste, og derfor er det ikke ligegyldigt hvilket mærke der købes.

”Når vi ser pigernes ønsker bliver det endnu vigtigere at sammenligne priser. Der er tale om produkter, der kan svinge meget i pris, derfor er der mange penge at spare her. Eksempelvis på en taske fra Day Berger et Mikkelsen spares der snildt 100 kroner ved at sammenligne priser, ” siger Martin Andersen.

Hvad drengene ønsker sig:

- Gamer tastatur og mus
- FIFA 16
- Playstation 4
- PS4 spil
- Segboard
- Beats by Dr. DRE
- Tricks Løbehjul
- Adidas bukser

”Der er ingen tvivl om, at det helt store ønske hos teenagedrenge er et segboard. Selvom det er en relativt dyr gave, så er der mange drenge, der brændende ønsker sig at få fingre i et segboard”, siger Martin Andersen, PriceRunners direktør.

Hos drengene er det fortsat konsol og pc spil, der er er tophits på gavelisten. Lige nu er det spil som FIFA16, Assassin’s Creed: Syndicate , Call of Duty: Black Ops 3 og Guitar Hero Live.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip