Teenagers sidste ord, efter hun blev brændt levende, kan lede politiet til hendes morder

Jessica Champers blev kun 19 år gammel. Hun kom aldrig hjem fra det, der skulle have været en kort køretur hjemmefra, for at få sin bil vasket og få noget hurtigt mad med på vejen.

Bilen blev fundet, udbrudt i flammer, og da brandvæsenet ankom til stedet, så de pigen gå ned af vejen - også i flammer.

Ben Champers, pigens far, fortæller nu nogle uhyggelige detaljer fra mordet i håb om, at efterforskningen bliver lettere overstået, og at de skyldige får deres straf:

- Den eneste del af hende, der ikke var brændt, var under hendes fødder. De (morderne red.) proppede lighter gas ned i hendes hals og ind i næsen, og så slog de hende bevidstløs. Hun havde et stort sår oven på hovedet, siger faderen ifølge theblaze.com.

Den unge pige blev omgående kørt til et nærtliggende hospital i byen Memphis. Her blev hun senere erklæret død af brandskaderne, der dækkede 98 procent af hendes krop.

Efterforskerne leder intenst efter de(n) skyldig(e), men siger ikke meget til offentligheden. Faderen til pigen påstår derimod, at Jessica stadig var i stand til at tale, da hun blev fundet, og at hun her fortalte, hvem der står bag gerningen.

Se videoen om den skrækkelige hændelse her:

MSNewsNow.com - Jackson, MS

Dagens Gossip