Teltferie på vej tilbage

Campinglivet startede med villatelte. Men gennem de senere år har det mere handlet om mere udstyr og luksus i campingvognene.

Men nu vender udviklingen tilsyneladende. Et stigende antal danskere er nemlig på vej tilbage til udgangspunktet for dansk campingliv – nemlig teltferie.

Sanne og Finn Tonnesen fra Ribe Camping har nu taget konsekvensen og indrettet en helt ny teltplads lige ved siden af en topmoderne servicebygning.

- Det med telt er en opadgående trend. Det gælder både dem, der vælger den minimalistiske løsning og kommer med et lille telt på cyklen eller bag i bilen eller de familier, som har købt et stort telt med masser af plads, garderober og soveværelser. For begge kategorier er der et ønske om at komme ”back to nature”, siger Sanne Stammose Tonnesen.

Teltpladsen er indrettet med strømtilslutning tæt på de enkelte telte og beliggenheden tæt på servicebygningen gør, at der også er mulighed for at få internetforbindelse på smartphones og bærbare pc’er.

Der er lavet en speciel cykelparkering på pladsen, og der er lommer med borde og bænke, hvor teltgæsterne kan opholde sig og spise sammen.

Indretningen af det nye teltcamp-område er indrettet med størst mulig fleksibilitet, så pladserne også kan anvendes til campingvogne i ydersæsonerne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip