Tennisforbund tror på Wozniackis sikkerhed i Egypten

Tennisspilleren Caroline Wozniacki var indledningsvis bekymret for sikkerheden i forbindelse med de forestående Fed Cup-landskampe i terrortruede Egypten.

Mandag i forbindelse med udtagelsen af holdet udtrykker direktør i Dansk Tennis Forbund, Sune Irgens Alenkær, at han efter omstændighederne er fortrøstningsfuld forud for deltagelsen.

- Vi har fra tidspunktet, hvor spillestedet blev offentliggjort, været i kontinuerlig dialog med Det Internationale Tennisforbund (ITF) og relevante, nationale myndigheder, og dialogen fortsætter naturligvis frem til og med afrejsen samt deltagelsen i Europa/Afrika Group II 2016.

- Vi er således efter det oplyste tilfredse med arrangørernes ageren på baggrund af vores indledende bekymringer vedrørende sikkerheden, siger Sune Irgens Alenkær i en pressemeddelelse fra forbundet.

Frontfigur på holdet Caroline Wozniacki havde i begyndelsen af februar svært ved at se det smarte i at afvikle kampene i Egypten.

- Det er ærgerligt, at man skal spille et sted, hvor man ikke kan føle sig sikker. Man må virkelig gøre alt, for at sikkerheden er i orden. Og hvis man må tage flere sikkerhedsfolk med, så må man gøre det, sagde hun til TV2 Sport.

Ud over Wozniacki består det danske hold af Karen Barritza (tidligere Barbat), Emilie Francati og Mai Grage.

Foruden Danmark og værtslandet deltager Bosnien-Hercegovina, Finland, Litauen, Liechtenstein, Østrig og Slovenien.

Kampene afvikles fra 13.-16. april

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip