Tennisstjernen og Kronprinsessen gav udsatte børn en kongelig oplevelse

Caroline Wozniacki og Kronprinsesse Mary stillede op for at sætte fokus på Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsattes unge, så de står stærkere i deres voksenliv. 22 anbragte børn fik en oplevelse ud over det sædvanlige, da de fik lov til at spille tennis med verdensstjernen og fik en snak med Kronprinsessen.

- Jeg har aldrig mødt nogen af dem før, så det var fedt, sagde 16 årige Tobias, der til daglig spiller tennis på motionsplan. Tobias spillede flere kampe mod Caroline Wozniacki, men blev dog slået hver gang.

Kronprinsesse Mary er protektor for Børnehjælpsdagen og Caroline Wozniacki stillede op, sammen med E-Boks der også støtter Børnehjælpsdagen.

- Det her event for Børnehjælpsdagen det er noget, der virkelig kommer tæt på mig, sagde Caroline Wozniacki. Især fordi jeg er vokset op med så meget sport, og for de her børn, som måske ikke har haft samme mulighed, så synes jeg det kunne være fedt, hvis de fik blod på tanden og fik lyst til at spille tennis. Jeg ved det også kunne hjælpe dem til at komme ud og få nogle stærke bånd og venskaber.

Se indslaget herunder:

Dagens Gossip